Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Process

Skriver några sista ord
därefter sätter jag punkt
för den här arbetsdagen

Orden får vila
beredas
för att sedan formuleras
i morgon

Ibland behöver man tänka
det är en del av processen






Fri vers av AA VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-25 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP