Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen ord

 

 

Det sägs att en bild säger mer är tusen ord!

 

Undrar  hur många ord som en långfilm säger?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-25 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt, et kan vara svårt
att räkna alla dessa otd!
2014-09-28

    ej medlem längre
Det kan rentav bli förvirring av så många intryck i hjärnan om det är en film om mord o.dyl.
2014-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det blir nog svårt att räkna så långt... kul skrivet...
2014-09-25

    ryttarinnan
roligt

2014-09-25

  Cadena
Fyndigt!
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP