Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara som utkast

Visst - jag gjorde det.
Men inte anade jag att texten skulle
försvinna, dunsta, upplösas i intet.
Men det kanske var det som var vitsen?
Utkast! I tomma rymden!
Min oersättliga text!

Vilken tur att jag sparade den
på gammalt hederligt papper!
Den ska ligga här nå´nstans...
I någon av dessa högar...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-25 22:27



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
haha, känner igen! men jag litar bara på papper, som också ligger här hos mig nånstans i någon av alla högarna :)
2014-09-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
'utkast' = 'kasta ut'
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP