Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy horse

Hans själ

är en vit fjäder

som färdades

genom mörkret


Efter alla dessa år

på flykt

är han tillbaka

Sittande på sin häst


Hela tiden

har han skrattat

åt era fåfänga försök

att döda honom

och stjäla hans land


vad ni inte förstår

är att han bor

precis

var han vill


han behöver inget

pass

eller några värdelösa

dokument

och som sagt


alla som älskar frihet

vet var han bor


Allt ni någonsin

kommer att se

av honom

är dammet

efter hästens hovar


Han har lämnat er

långt bakom sig


och är på väg hem

till Gud


men

hold your horses

ännu

är det inte dags

vi måste vänta

på den rätta signalen




är det äntligen

krig igen


och denna gången


är vi samlade

I ett folk






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-26 01:49



Bookmark and Share


    Ava He
har lite svårt med att du beskriver Crazy Horse , som någon paradis ryttare. Sen när du skriver samlas i ett folk, okej men hoppas att det är ett folk som har lagt religionerna på hyllan
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP