Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte färdig men publicerar den ändå


Guds alla skepp

Guds alla skepp

är lastat

med hemligheter


ljudlöst

med släckta laternor

färdas de på haven


seglen är röda

som kärleken


och svarta

som döden


vita

som duvans vingar


och vår bön är vind

som fyller dem med hopp

om en inte allför

mödosam resa












Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 04:56



Bookmark and Share


  Cathrin M
En vacker, stark text.
2014-09-26

  Peter Olausson VIP
sprakande drömsk, med bilder jag ser framför mig
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP