Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhästen

Jag hörde

om det nu är sant


att Djävulen

rider på en vildhäst

genom detta livet


bakom honom

ligger all denna förödelse


Säg vad är det I vårt inre

som följer honom

på denna resa


précis som Gud

bär han på hemligheter


men de med ett någorlunda

rent hjärta

ser vart han är på väg


och ett av hans främsta vapen

är misströstan


så min vän

se upp för det


Gud säger själv:

min barmhärtighet

är större än min vrede


så låt er inte luras

av detta

trolleritrick











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP