Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


som skar jag mig själv ut i bark 
karvningarna viskar sorg och intet
men nävern
doftar ogråten gråt
och buret mörker




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 153 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-26 12:26



Bookmark and Share


  menspoeten
Får bilder av hösten, fryser lite, väl diktat.
2014-09-30

  Silverstripe
"Näver
är björkens skiltvakt
mellan mörker och ljus

och i tallens dröm
seglar bark
på ett hav av kåda"
2014-09-26

  Ljusletaren
Ord i min smak och ord som ska läsas om gång på gång. Det är sådant här som jag gillar så mycket/ kram
2014-09-26

  Stefan Albrektsson
Otroligt stark text! Bilden centrerad omkring trädet sammanvävd med sorgen och gråten är så väl vald - texten andas tystnad och ett slags tålamod i bärandet av mörker.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP