Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av få exempel jag har utan rim


Ett under

Vad är ett under?

Det första skriket från en nyfödd?
En nyss vunnen sportprestation?
Att övervinna sjukdom?

Undret är och finns inom oss. Undret är livet.

Vi är verktygen som utvecklar fler under.

Att ständigt födas på nytt till en ny dag är i sig ett under. Vi fungerar därför finns vi.

I regnbågen finns inga under. Den är vetenskapligt vacker i sin prakt.

Dock utsatt för granskande formler ter sig även den mörk och trist.

Bara vår strävan framåt tar oss till de nyanser bara Gudar ser.

Mörker eller ljus.

Vart går du?




Övriga genrer av Peter Boman
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman