Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke om det nya året


2021

Nu tar vi nya tag 2021.
Som kan bli det bästa året vi sett.
När nyårsklockan klungit,
och vi Auld Lang Syne har sjungit.

För det nya kan vi skåla, kanske bli allt för frivola.
Ta med oss det vi lärt, från det år som på oss tärt.
Att ej låta oss förlamas, utan kanske att få kramas.

Låta kraften från oss alla, uti ropen från oss skalla.
Vik hädan nu din Co vid, vi bekämpar dig, vi tar strid.
I en strid du ej kan vinna, den som får dig att försvinna.

För tvåtusentjuett, blir året då vi lätt,
ej vill dansa till din not, längre leva under hot.
Vi skall slå dig med kärlek och med vitamin,
så vi slipper att ta något jävla vaccin.

Copyright" (©) Peter Boman 2020-12-31




Fri vers av Peter Boman
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-01-01 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman