Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att kunna, veta , försöka, bemästra och vår resa


Om att kunna, veta , försöka, bemästra och vår resa


Det finns mycket jag inte vet. Men det vet jag.

Det finns mycket jag inte kan, men jag försöker.

Det finns mycket jag försöker men inte klarar att bemästra.

Jag varken kan eller försöker veta, kunna och bemästra allt.




Men jag lever.




Det både vet, kan och försöker jag.

Livet är till för att leva.

Leva är att lära.

Lära är livet.

Resan är livet och lärdomen vägen.

Vi reser i livet dag såväl som natt.

Livsresan är vårt enda äventyr.

Den är vår enda resa.




Fri vers (Fri form) av Peter Boman
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman