Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liten grej jag skrev till en kvinna i gemenskapen.


Ta dagen

Ta dagen

Att se en gårdag med obehag,
gör med ens att du ett slag,
funderar på vad som hände,
och vad funderingen tände.
En gårdag är är ingen svår dag,
om man i livet har tagit tag.

När en ny dag sen gryr,
där alltid livet har små bestyr.
Där man skall ordna och man skall peta,
då är det nyttigt att veta.
Den enda du har i livet som kan leva ditt liv,
Är du själv å det skapar ett visst perspektiv.


Copyright" (©) Peter Boman 2020-12-25




Bunden vers av Peter Boman
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-12-25 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman