Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmultna

De ska sona sitt brott
Varandras tomrum ska vi fylla med mod
De ska få se vad de gjort


När skogen förmultnar så dör allihop.




Fri vers av Nödfall
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 18:25



Bookmark and Share


  ignore_this
varje ord sitter mitt i prick och jag gillar att i princip varje rad ger 4 olika känslor.

Riktigt jäkla snyggt!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall