Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Spår av människa

Vårmorgonens ansiktslösa leende
speglas i den blanka skogstjärnen.
Fågelsångens ädelstenar glimrar
även när du prövar att blunda.
Då kommer en svag bris
som för med sig dofterna
från en bortglömd örtagård.
När du öppnar ögonen
är doften borta.
Du är närmare än du tror.
Fast du är ute i skogen
trampar du utan att veta det
på en osynlig tulpan.




Fri vers av Nitram P
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 21:37



Bookmark and Share


    Annika J
Allt det som varit, eller kunde ha varit,
En underbar dikt om den hemliga närvaron, av det som en gång var,av det som är!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P