Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets faser

Tittar in i rum
som är tomma
där det nyss bodde barn

Tiden har flytt
nu är de utflugna
och formar sina liv
med egna vingar

Kvar finns minnen
och insikten om
att livet är inne i en
annan fas




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 23:31



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Åh vad det känns igen. Bra beskrivet.
2014-09-27

  Carina Bendix
Vackert och lite vemodigt. Känns igen.
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP