Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol och klarblå himmel.


Sjunde staten



Femtio miljoner
människor
lever under fattigdomsgränsen
i USA.

Åttahundrafem miljoner
människor
lever under svältgränsen
i Världen.

En vacker höstdag idag.
Sol och klarblå himmel.
USA fortsätter ett bomba.
Deras sjunde krig mot
muslimska stater
sedan World Trade Center.
Sjunde staten heter Syrien.




Fri vers av Unto S
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-27 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S