Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är skyddad

 

Öppna upp!

 

Se dig om!

 

Vad ser du?

 

Vem är du?

 

Hur ser livet ut?

 

Vet du det?

 

Stäng dörren

för din rädsla

 

och kliv ner

från illusionen

om dig själv

 

Du är inte skyddad

 

Trodde du det?

 

Även du riskerar

att förlora allt

 

Det behövs inte mycket

för att rasera ett liv

 

Jag tror inte du förstår det

 

Så därför frågar jag

 

Vågar du se

den hemlösa i ögonen?

 

Vågar du det?

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-27 11:00



Bookmark and Share


  agneta pichler
bokmärker direkt

så pass stark
och viktig är denna text..
2014-10-07

  Carl Mikael Fäldt
Ja-jag vågar!

Men jag känner mig väldigt maktlös inför frågan i HENS ögon-varför just jag!

Tack att du skriver ut kärleken på ditt fina sätt!

Kram
2014-09-29

  anits VIP
Det kan gå snabbt att mista det man har. Jag ser den hemlöse i ögonen, ser både förtvivlan och längtan i dom.
2014-09-29

  Lars Hedlin
JA det kan gå mycket fort....
2014-09-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hej ! skrev en prosagrej betittlad "TIGGERSKAN" som får bli ett gott svar på din fråga. fint initiativ.
2014-09-27

  Bo Himmelsbåge
Ja... hemlösheten är en styggelse i vårt rika land... ingen borde fara så illa...!
2014-09-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hemlösheten är alltid någons ond människa projekt där, har sålts med vinst andelar sedan syndaflödet över folk av alla sorter från Europa unionen. I Rumänien i förgår kastades ur sin äganderätt 2 miljoner människor, som bankerna hade inte lust vänta på betalning. Och giriga investerare från utlandet var villiga tar över till en vis pris!
Det är bara en klickande bomb i hela Europa.

2014-09-27

  Henrik Sjöberg
en text som med enkla medel förklarar ett komplex dilemma...

mycket bra skrivet!

har själv haft liknade tankar om tiggarna, har ibland skänkt några kronor... stillat min samvete för en stund...
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP