Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste du inte om kråkan :)

Kråkorna kommer från KRAmfors
De är ytterst säKRA och vacKRA
men tycker inte om att leva i KRAlösa förhållanden
När Kråkor har kalas klär de sig i hatt och KRAvatt
Det utbryter inte sällan KRAmkalas och KRAvaller då

men inget kalas
utan KRAs



Krax
nu är det gonatt alldeles
strax
i min egen lilla
galax





Fri vers av prima donna
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-01 00:26



Bookmark and Share


  aol
Jag flaxar glatt med vingarna ler gillar din fina dikt,
2014-10-12

  Lars Hedlin
Underbart framfört :)
2014-10-02

  TrollTörnTrappan VIP
KRAftigt bokstavlig KReAtivitet! Får akta min sköra KaRAff...
2014-10-01

  Madde69
Härlig ordlek!
2014-10-01

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-10-01

  Angel of love
Haha fantastisk text.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

prima donna