Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta slår, luften stilla står



A n d e t a g e n
s y n l i g a n u
avtecknar sig
Avslöjar ett
darrande
hjärta
<3




Prosa av prima donna
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-27 16:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt nära berör fint :)
2014-09-28

    ej medlem längre
Förtjusande ord..
2014-09-28

  AstridElisabet
Mycket vacker!
2014-09-27

    ej medlem längre
Så vacker!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

prima donna