Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pizza och en bira








Hon sitter och tänker
mest hela dagarna
det händer inte så mycket i en småstad
man rycker på axlarna åt det mesta

Det blir en pizza och en bira
på sin höjd en söndagseftermiddag
det liksom sprakar i luften av höst och värme
när vi ses.

korsar varandra en kort sekund
vid övergångsstället
tänker också på det.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-22 22:25



Bookmark and Share


  i af apa
Dessa dagar som var liv. ...
2017-10-23

    ej medlem längre
Gillar mycket det prosaiska i din text. Det är jordnära och samtidigt med innehållsrik symbolik. Människor som möts för en kort stund och får livet att spraka till.
2017-10-23

  Goraxy 89 Orion VIP
En avskalad enkelhet - Jag gillar sådan lyrik definitivt !!!
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg