Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej det är inte tillåtet för en muslim att gå förbi en tiggare om inte så kan vi sitta ner en stund o byta hjärtan eller le ett ögonblick om vi nu inte har pengar till oss själva eller så kan vi råna en saudisk bank beväpnade med vattenpistoler


Den rika tiggaren

Nej det är inte tillåtet

att bara gå förbi

en tiggare


har vi gömt

vårt hjärta

på en kylig

plats


eller

ännu värre

på en alltför varm


eller vad är det för fel

på oss


imorgon

är det vi

som sitter där

och de bara går förbi


så vi blir tvungna

att stjäla en bit bröd

för att överleva


bara för idag




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-28 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP