Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara fri




naken

fri

sagolik

dansar hon på ängen

i det mjuka gräset

dansar för glädjen

dansar för livet

plötsligt

känslan

någon ser

någon som vill ont

snabbt springer hon

bort från ängen

bakom buskarna

blir en vanlig flicka

på med kläderna och bort

från onda ögon




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 21:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att dansa för livet - är poesi !
2015-08-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
välbeskrivet om hur något väldigt fint snabbt ikläds något påtvingat samt fult från någon ondskefull
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP