Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avgiftningen

Jaha

så sitter vi här igen

med våra gamla vänner

inlåsta

I Dödens närhet


Sara dansar en Djävulsdans

på bordet

I takt med musiken


Natali har skurit sig I armarna

och har vak


Johnny gråter

vid sin egen grav


Pidde ska få eld under skeden

men tändaren klickar

hela tiden


och klockan tickar

just nu Djävligt fort


sammanbiten försöker han

gång på gång


Själv rider jag på ångesten

fram och tillbaka

I korridoren


de gav mig en tablett

men behöver minst

tjugofem

för att kunna tygla hästen


Ändå

mitt I allt

finns ett litet hopp

om att en dag

komma levande

härifrån


utanför fönstren

seglar färjorna


en bedårande utsikt

över sundet


Färjorna

går fram och tillbaka


och vid borden med vita dukar

sitter de lyckliga människorna

med sina familjer

och njuter

av en trerättersmeny












Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP