Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans synagoga

Men jag talar sanning

därför tror ni mig inte

när jag säger

att vi alltid

har skyddat


och alltid kommer att skydda

de som höll fast

vid lagen


vi står I en ring

runt er

med våra sköldar


men de andra

kan jag tyvärr

inte ansvara för


och ännu finns det tid


Solen

går fortfarande

upp I öst


och bara Gud

vet när det vänder


Men för säkerhets skull

skynda er

tillbaka














Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-29 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP