Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Dagen

 

jag tar dagen

som den kommer

 

vill inte se bakåt

det gör för ont

 

morgondagen

den vet jag ingenting om

 

så den får vara

ett oskrivet blad

i mitt liv

 

dagen i dag

det är den jag vill ta till vara

inte bestämma vad som ska

göras och inte

 

i dag kommer jag att göra

det som jag känner för

 

kanske tar jag en promenad

i det soliga vackra vädret

 

kameran kanske får vara med

ta några bilder

på alla dom vackra färgerna

som mina ögon njuter av

just nu

 

dagen i dag den är min

den ska jag ta till vara

njuta av varje sekund

som den här dagen ger mig

 

 

anits 29 september 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-29 10:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så ska det låta!
Fin höstbild/ kram
2014-09-30

  Fem hjärtan VIP
Väldigt viktigt att bara vara ibland! Fin bild!
2014-09-30

  Michaela Dutius
Ja det är fint att bara vara - låta tiden rinna...och väl har du berättat om det!
2014-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det gör du så rätt i...härlig höstbild...
2014-09-29

    ej medlem längre
Jag både planerar, filosoferar å improviserar jag också!
2014-09-29

  Lars Hedlin
Just så en dag i taget! Kram
2014-09-29

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Verkar klokt
tänkt!
2014-09-29

  Eva Helene VIP
Goda föresatser! Önskar dig en fin dag!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP