Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I största allmänhet

Lite ödmjukhet - om jag får be.
Hänvisar vänligen till
"Jesus Syraks Vishet"

Fast - vad hjälper det?
Det "biter" inte på personer
som har tagit som sin livsuppgift
att tolka, informera och näpsa sin
omgivning om vad som är "rätt" och "fel".

Men det kliar i fingrarna,
och stör mig - ja, faktiskt, det stör
mig lite.
För jag är ju bara människa....
precis som du!

Så jag ska ha överseende med dina
översittarfasoner, ditt besserwisser-beteende
och din pseudo-religion,
för jag drar den slutsatsen att
egentligen menar väl...
och har kanske inte bättre förstånd?






Fri vers av Stardust VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 15:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl avfört
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP