Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polaris






Jag sprider stoft från hjärtat som brann
det är som att leva i dom ihåliga husen
man hör vinden som viner genom sprickorna där

Det är en urna av det som var våra hjärtans blommor
det är som om den kalla vintern har kommit för att stanna
sänder en bön till alla dom i mellersta östern

Jag målade en tavla en gång
Motivet liknar alla dom barn jag ser gråtande fly i teven

Jag ser också fotavtryck på isen hur dom tinar upp kinder
och får tårar att börja rinna

Det kommer snart en tid då vi sköljs över




Prosa av Lars Gullberg
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 19:58



Bookmark and Share


  Nanna X
jag anar gråten. spar den.
2014-09-29

    nånja
"Jag ser också fotavtryck på isen hur dom tinar upp kinder
och får tårar att börja rinna "

Väldigt målande och starkt.
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg