Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlandet

Den vita hästen

håret I vinden


Friheten


Hemlandet

som jag saknat så


Mitt folk

som gråter


och detta förbannade guld


Är en återkommande

dröm


fångad I ett nät


men nu

sliter den sig fri


Gud

tar äntligen

hem min själ


Vi ses igen

mina kära vänner


Insha Allah







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-29 22:43



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Om gud vill!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP