Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dukat en bricka

Jag har dukat en bricka åt Dig

Med något att äta

och något att dricka

 

När du inte mår bra

ska jag badda din panna

och tala med låg röst

 

Men om du piggnar till

ska jag puffa upp

din kudde




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-30 00:41



Bookmark and Share


  UllaBritta
Det är mycket kärlek i din dikt Gunnar. Jag tycker mycket om den.
2015-01-08

  lodjuret/seglare VIP
En text som på intet vis blir sämre av att återkomma till och läsa ännu en gång.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström