Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... lite tankar på morgonkvisten ...


Plåster- tankar

 

 

inre harmoni

ger

själsligt läkande.

 

Liksom

barnets skrubbade

sommarknä

sätts plåster på för

läkning

av det inre.

 

Blåser på det onda

Tröstar

med

Närhet.

 

Det inre  läker på flera nivåer

och vi lär våra barn

genom att visa

känslor

medkänsla

att

plåster

är bra för både det inre som det yttre

och att inget utesluter

det andra.

 

<3

 




Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-30 10:39



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Kaffe, kram och kärlek - bästa plåster som finns!
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda tankar...bra...
2014-09-30

    Birgersdotter VIP
Så klokt och fint.
2014-09-30

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket! APPLÅD!
2014-09-30

  Ljusletaren
Plåster till själen ... mycket bra ordat om att vårda sitt inre/ kram
2014-09-30

  M M Mannheim VIP
Bara din dikt ger mig en inre harmoni och själslig ro, tack vännen!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP