Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av riksdagens vice talman


Nazipoesi


Stoppa mottagande
av afrikaner och araber
alla dess former

Jag blir så förbannat
när jag slår på tv
och det är en icke svensk med

Min klara ståndpunkt är
att homosexualitet är
onaturligt

Hellre en stor fet atombomb
än islam

Thailändska rätter
Nigerianska specialitéer
kebab och mycket annat
Men var fanns den svenska maten?
Jag letade febrilt.
Jag hade satt mig för att om
jag inte hittade något svenskt
så fick min mage
stå ut med att vara hungrig
Plötsligt!
Jag såg ett litet ljus
i den för övrigt mörka omgivningen
Sillamackor stod det på skylten
Jag gick med brådskande steg fram
förbi alla vitlöksluktande matstånden
Jag kände en glädje.

………

Den här poeten
är en av ledarna
i Järnrörspartiet
Nyligen blev han
vice talman i den
svenska riksdagen
Där finns fyrtiotre nazister
från Järnrörspartiet

Jag är glad att jag känner
inget ansvar för den
svenska riksdagen
jag röstade inte
jag godkänner inte nazisterna

Tretton procent
det är fler än
Hitlers parti fick
innan han mördade
femtio miljoner människor

”Hellre en stor fet atombomb
än islam”





Fri vers av Unto S
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så alla som har en kritisk inställning till homosexualitet och islam är nazister?
Då skulle jag lika gärna kunna påstå att alla som är motståndare till Israel är judehatare.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S