Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Strävar till återkomst!

I grund form

Fast existens

 

Föra allt annat

Allting var blandat

 

Strävar till återkomst

En evig förening

 

Allt blir sammansmält

Nu visuellt varmt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-30 17:28



Bookmark and Share


    Erika H
Att älska så. Att bli älskad sammansmält i bindning utan mellanrum. Att känna denna närhet.
Mjukt. Varmt. Och eggande nära.
Härlig text.
2014-10-01

  anits VIP
Så fint och varmt skaldat!
2014-09-30

  Angel of love
Härlig värme i texten.
2014-09-30

  Carina Bendix
Skön text.
2014-09-30

  Ingrid Trolle
Varmt
2014-09-30

  Ingrid Trolle
Varmt
2014-09-30

  louisegirl
Vackra ord med värmande känsla..

2014-09-30

  louisegirl
Vackra ord med värmande känsla..

2014-09-30

  Teresia Ridell
Skönt berörande i varma, vackra ord.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin