Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Haiku)


Sova sött (Haiku)

______________

när hjärtat är trött

tanken knappt kan andas mer

vill du sova sött




Bunden vers (Haiku) av Magica VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-01 04:38



Bookmark and Share


  Glitr
Utmattande väl komponerat! Blir ålderdomligt sömnig.
2014-10-13

  ULJO
Fin förmedlad haiku
2014-10-06

  Connie
Igenkännande skön!
2014-10-02

  Lars Hedlin
Bra mycke tbra..JA den känslan känns igen KRAM
2014-10-01

    ej medlem längre
Jaa, så kan det kännas...
2014-10-01

  Maria Sundelin VIP
Nattinatt.
Kramar
2014-10-01

  Angel of love
Ja då är det dags att krypa ner.
Fin haiku.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP