Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi kan vara säkra på


God Dag, Tristess

När allt annat sviker
är det en sak jag kan vara säker på,
tristesssen och ledan
 - och eländesakuten i media.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-01 14:00



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
mitt i prick! går det att applådera?.. känns som jag klappar för tristess:)
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP