Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Du sköna oktober!

Välkommen du sköna oktober

Med morgon dis och frost

 

Javisst är du lite kall ibland

Och så börjar dina dagar bli korta

 

Din doft så gott i höstlövs vackra färg

Till slut kanske lite snö som lyser upp

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 200 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-01 17:52



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Fin känsla:-)
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Glada ska det vara naturligtvis...
2014-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det var lite galda toner detta...fint...
2014-10-03

    Dan Myrbeck
Fin hösthyllning
2014-10-02

  Rozsi.kovacs

så vackert om oktober
2014-10-02

  Ljusletaren
Hösten är fin ... tack/ kram
2014-10-02

    ej medlem längre
Höstlig värme..
2014-10-02

  Anna Nickolausson
ljudet genom dina ord beskriver så fint denna ljuva oktober
2014-10-02

  Angel of love
Vacker hyllning till vår fina höst.
2014-10-02

  anits VIP
Så vackert skaldat om hösten, tycker mycket om den.
2014-10-02

  Connie
En vacker hyllning till hösten!
2014-10-02

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet om den vackra hösten.
2014-10-02

  Carina Bendix
Vackert. Jag älskar hösten. Gillar mörka kvällar, men inte kyla. Fint skrivet.
2014-10-01

  Fem hjärtan VIP
Vacker! Gillar också hösten! :)
2014-10-01

  Ingrid Trolle
Vackert förmedlad
höst, som är så
färgrik
2014-10-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker!
2014-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Dags att kura skymning med tända ljus.
2014-10-01

  WyS VIP
Fin!
2014-10-01

  louisegirl
Så fint om hösten, vännen
2014-10-01

    ej medlem längre
Jag älskar hösten och den här fina dikten.
2014-10-01

  Teresia Ridell
Lite trevande..och så fint.
Ja hösten både glöder och doftar varmt och mustigt:)
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin