Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


You are so damn fine!

When I see you from behind

I almost lose my mind

 

You are so damn fine

And I want to grab you fast and firm

 

Then I’ll take of your entire hotness close

And soon we begin sexual dance

 

Your curves moves so hot against me

And we will exploded in heavenly bliss

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 171 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-01 17:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hot stuff!
2014-10-02

    ej medlem längre
Härligt fint skrivet.
2014-10-02

  Angel of love
Glödande het och sensuell text.
2014-10-02

  anits VIP
Fint skaldat!
2014-10-02

  Connie
Glödande, het åtrå!
2014-10-02

  Carina Bendix
Mycket bra. Hett och sensuellt. Jag gillar mycket de första två raderna.
2014-10-01

  Fem hjärtan VIP
Härligt sensuellt !
2014-10-01

  Ingrid Trolle
Hett och sensuellt
2014-10-01

  louisegirl
Härligt sensuell och mycket hetta..
2014-10-01

  Teresia Ridell
Härligt hett !
Första stycket är alldeles extra bra. Det får tankarna att rusa..
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin