Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är tagen på ryfjället, tärnafjällen. Privat bild får ej kopieras.


Bara en antydan

tänker inte nämna
hösten
eller frosten som kyler morgonen

säger ingenting om
mörkret
som sveper sin mörka kappa över oss
allt tidigare

tänker inte ens tanken att
våren
sover sin djupa halvårssömn nu


för det är ju en rätt mysig årstid

...ändå?










Prosa av prima donna
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-02 20:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Våren må vara silverbäck, men tiga är höstguld! Älskar den gyllene sidan av mörkret...
2014-10-03

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört :)
2014-10-03

    ej medlem längre
Just så!
2014-10-02

  Teresia Ridell
Jaa..mera tid till eftertanke och mer mystid...längre nätter..
Fint !
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna