Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar i Svart (Haiku)

 _______________

Är född i fel tid

Bland neon och tomhetsglöd

dansar jag i svart

 




Bunden vers (Haiku) av Magica VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-02 04:22



Bookmark and Share


  petter rost
... med stark innerlighet. Och vilket ord: tomhetsglöd!
2014-10-07

  Lars Hedlin
JA den känslan har jag med ibland att man är född i fel tid!
2014-10-02

    ej medlem längre
bland glitter och glamour vill man ibland osynliggöras…kort och kärnfullt..
2014-10-02

  erkki
En laddad text. Associationen du ger mig med denna är den tomma sexighet som man ser allt mer av. Den, där innerligheten lyser med sin frånvaro.
2014-10-02

    ej medlem längre
Bra Haiku!
2014-10-02

    ej medlem längre
Känner detsamma ibland.
Det är en galen värld vi lever i.
Gillar texten!
2014-10-02

  Connie
Gillar den här. Själv går jag nästan alltid klädd i svart.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP