Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland...


aforism2okt14

Ibland är ensamheten
mitt enda sällskap.

Ibland är jag
en för många.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-02 14:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En på sitt alldeles eget säregna talande sätt en som just god aforism som någonsin en.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP