Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild ifrån Google!


Rätt i tid och ord!

Rätt i tid och ord ja det kan svida

Vill alltid ha rätt men andra som får lida

 

Bara mal på och stampar

Sakta bestämt kliva över

 

Kvar blir snopen skara

Allt etsas fast i minnet

 

Sen får de stå i efterdyningen och lida

Tyst tassande slickande sina sår




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-02 17:31



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Väcker funderingar.Bra!
2014-10-05

  aol
Jobbigt där modet saknas rädslan kryper under skinnet, bra förmedlat vännen,
2014-10-05

  aol
Jobbigt där modet saknas rädslan kryper under skinnet, bra förmedlat vännen,
2014-10-05

  Fem hjärtan VIP
Klokt och tänkvärt!
2014-10-05

  anits VIP
Tänkvärt skaldat!
2014-10-04

    ej medlem längre
Så bra skrivet, väcker tankar!
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2014-10-03

    ej medlem längre
Mycket bra förmedlat!
2014-10-03

    Mia Sedvall
Klokt och bra skrivet!

2014-10-03

  Angel of love
Bra förmedlat.
2014-10-03

  Ingrid Trolle
Bra skaldat
Tankeväckande
2014-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande!
Började tänka på hurdan jag är.
2014-10-02

  Teresia Ridell
Snyggt !
2014-10-02

    ej medlem längre
En fin text.
2014-10-02

  louisegirl
Ja så kan det bli..
Fint förmedlat!
2014-10-02

    ej medlem längre
Bra Lars!!
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin