Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja hata dig

 

Jag skulle vilja hata dig

och ha dig som måltavla

för all min ilska

 

För du skadade min syster

 

Men det är inte så enkelt

 

Jag vet att din historia

är en förklaring

 

På varför....

 

...och jag tror jag vet

vad som händer

när du blir provocerad

 

Du föraktar

det svaga lilla barnet

 

Inom dig

 

Som inte kan försvara sig

 

Det var det barnet du såg

när du slog min syster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-04 09:27



Bookmark and Share


  agneta pichler
starkt skrivet

och extra viktigt
från fler perspektiv..
2014-10-07

  Kajsa Karin VIP
Bra förmedlat och oerhört starkt att kunna tänka så särskilt när det gäller någon som står en nära.
2014-10-06

  Lars Hedlin
Starkt berörs man inom
2014-10-05

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2014-10-04

  Angel of love
Stark och berörande text.
2014-10-04

    ej medlem längre
Dina ord är så starka att det är omöjligt att förbli oberörd.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP