Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNDA ELD

 

En fläkt

av hetta

smyger in

genom

fönstret

 

din andedräkt

i min nacke

tänder eld

i lakanens

svalka

 

mina bröst

ägda

av kupade

händers

värme

 

när du

brinner

i mig

väcker

min låga

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-04 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker !
2014-10-06

  bittemi VIP
Vackert, sensuellt och nära!
2014-10-05

  Lehva VIP
Härliga närhet med någon som älskar:-)
2014-10-05

  Tobias Haglund
Het och erotisk gemenskap.
2014-10-05

  Lars Hedlin
Wow vilken härlig hetta!
2014-10-05

    ej medlem längre
Oj så vackert..
2014-10-04

    ej medlem längre
Vacker sensuell text.
2014-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om den gemensamma kärlekens underbara låga!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP