Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns bara en...mor


När ska vi tala om det?



Dig har jag inte tänkt på ett tag
bara ibland
inte som förr
dygnet runt

är det bra det?

det känns lättare

fast det är svårare

allt det där som vi inte hann reda ut
när ska vi tala om det?

allt det där som är oförglömligt, vackert, glädjefyllt?

Barnen du levde för

När ska vi tala om det?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-05 00:28



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
just do it! och gör det nu, som det sägs.
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP