Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fyrfota vän-en väldigt ren själ.


Maja


Vi begravde din mor i Torsdagens västersol

Du ville verkligen vara med


Du jamade runt

Ville säga farväl

Till din mor


Vi talade om vårt liv tillsammans

Alla minnen var klara

Från du var

liten tjej



Jag fixade till en mysig plats

Där din mor kunde vara

Trygg


Du hade fyra syskon
Och ni hade er mor
Som med njutning gav er di


Nu är du snart 16 människoår
Och husse/vännen
Ber stillsamma böner


Att du skall leva väldigt länge
Känna att vi hör ihop
Du och jag


Husse behöver dig
Bara så du vet


Maja




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-05 08:18



Bookmark and Share


  Connie
Så vackert att strupen snörs samman av gråt <3
2014-11-06

    ej medlem längre
Så fint till älskad VÄN!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt