Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

 

Nu

finns tid att andas

 

höstens färgpalett

målar

i lugna drag

 

känslan flätar in sig 

i mina drömmar

 

dröjer sig kvar

 

häller ro 

över tidens tand 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-05 08:46



Bookmark and Share


  agneta pichler

ja hösten är trygghet
att rå om sig själv..
kanske med en vän..

och du målar upp orden så vackert
så vemodet blir något positivt..
2014-10-07

  anits VIP
Ett helt underbart foto!

En bildrik och mycket fin höstdikt!
2014-10-05

  Bo Himmelsbåge
Härligt foto!

Lugnt o tryggt målas diktarjaget
in i vemodets färgpalett...

Gillas!
2014-10-05

  Lars Hedlin
Ömt underbart!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP