Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Victoria är hennes namn


En liten röd kropp



En lite röd kropp ligger vid kaminen

Hennes sätt att kurra är njutbart

Hon flyttade in hos oss

Förra året




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 637 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-05 09:19



Bookmark and Share


  H.C.B
ag är satan
2016-01-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
tänk att få sitta panna mot panna med en annan varelse kallad katt, den förbindelsen saknar jag.
2015-07-01

  Connie
Så fint beskrivet om en älskad katt!
2014-11-06

  Mogen Skrivmaskin
Jag vill också ha en kamin, katt har jag redan.
2014-11-03

    ej medlem längre
FIN text till vacker kisse!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt