Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till Calle-som hjälpt upp språket i min text


Din farfar kunde sagt nej!



Arvsynden tror jag inte på

Men vi måste kunna säga nej


Innan helvetet drabbar oss igen!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 777 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-10-05 22:32



Bookmark and Share


  H.C.B
Att säga nej är en väldigt viktig del i livet. Men man måste alltid ställa frågan varför? Ställ alltid frågan varför - oavsett vilket svar du får - ganska intressant...
2017-10-22

  H.C.B
let´s go. Pokemmon
2016-08-17

  H.C.B
Jo, herren låser du in i härtat och följer elden. Synd är tillåtet inom kristendom. Dessutom finns det inget helvete.
2015-11-30

  Hanna Mari Wallin
Instämmer helt och fullt i dessa ord

ett viktigt budskap som du lyckas att föra fram med tre rader

applåder!

Bokmärker
2015-08-22

  Angela Bohlin VIP
Kort med mycket kraft i...gillas!
2015-08-21

  Ingrid Trolle
Sant och bra!
2015-04-09

  Connie
Starkt respektfull text!
2014-10-29

  Johan Strömstedt
avskalat naket bra!!!!!!!!!!!
2014-10-21

  agneta pichler
sanna ord nu speciellt i dessa tider..
2014-10-08

  Vid tangenten
En kort text med ett starkt innehåll. Bra skrivet :)
2014-10-06

  aol
Få rader men så Sanna ord
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt