Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansats


en egen utsikt
en egen dröm
skuren tunt
i allt
en försiktig ton
en yta över
en mosaik
av många
så lik

seendet från taket





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-05 19:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
försök kika vackert..
lite försiktigt..

2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP