Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

Det brinner
i löven
färgsprakande
likt ett fyrverkeri
lyser det upp dagen

Snart
prasslar de
dalar ned
försvinner

Sommaren
som nyss varit
är borta




Fri vers av AA VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-06 09:18



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det känns alltid som att hösten skyndar på och sommaren avlägsnar sig snabbt
2014-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Sommaren har varit.
Hösten ÄR.
2014-10-06

  Angel of love
Sommaren är saknad, men än är hösten otroligt vacker.
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP