Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Handlingen säger allt!

Acceptans och ordning

Städa fasen upp i egen boning

 

Släng hit kasta dit

Blänger argt på annans Zon

 

Sitt för fan still

Peta din navel släng inte skit

 

Fet i hjärnan

Inskränk i ditt tänk

 

Lägg en spya

Tvi usch vidrigt

 

Orden säger mycket

Men handlingen säger allt!

 

Nu vill jag inte vara här mer

Orkar inte

 

Allt ilar i min skalle

Fan var tyst tig!

 

Ska det vara så jävla svårt?

Nu vill jag gå….




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-06 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att skriva för att avreagera sej...en text som säger mycket...
2014-10-09

  anits VIP
Starkt skrivet, men ibland behövs dessa ord höras!
2014-10-07

  Anna Nickolausson
starka ord men behövs höras ibland
2014-10-07

  Carina Bendix
Stark och berörande text. Hoppas du mår bra. <3
2014-10-07

  Connie
Den här är bara så bra!
2014-10-06

  agneta pichler
bra skrivet här med..

stå alltid på dig Lars..


2014-10-06

  Ingrid Trolle
Mycket bra bild
av dagens sociala
samtalston
2014-10-06

    ej medlem längre
En härlig text.
2014-10-06

  Teresia Ridell
Bra, göra sig av med ilskan med en gång, så den inte bygger bo inombords !
2014-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ilsketext i spännande tappning!
2014-10-06

    Dan Myrbeck
Gillar särskilt:

Orden säger mycket

Men handlingen säger allt!

2014-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor!
Rubriken är en fullträff.
2014-10-06

  louisegirl
Det var ord och inga visor...
Helt rätt, ibland tar det bara stopp!
Bra förmedlat!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin