Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Second sun!

Second sun

An alien invasion has begun

 

Lights from above

Strongly planted to the ground

 

Water proof shield popping out

Staining a chattered window

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 123 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-06 16:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat!
2014-10-07

  Fem hjärtan VIP
Väcker fantasin.!
2014-10-07

  Angel of love
Fantasifullt skrivet.
2014-10-07

  Carina Bendix
Spännande text. Som introt till en sience fiction eller skräckfilm.
2014-10-07

  Ingrid Trolle
Väl skaldat
2014-10-06

  Teresia Ridell
Låter spännande, som att öppna en dörr på glänt, som man knappt vågat se innan..

2014-10-06

    Dan Myrbeck
Fantasiväckande
2014-10-06

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin